Inline

Uppställningen Inline utgörs av flera singelmaskiner som integreras med gemensamt bansystem för tom- och fullspallshantering. Detta möjliggör gemensam utrustning för pallmärkning och sträckfilmning till flera produktlinjer. En flexibel lösning som är enkel att bygga ut med ytterligare produktlinjer.

För samtidig palletering av flera produktlinjer ger detta koncept hög tillgänglighet då varje maskin har eget styrsystem och säkerhetsområde. Innebär en linje-oberoende palletering som möjliggör t ex serviceinsats på en maskin samtidigt som övriga är i full drift.

Med denna lösning kan man ha gemensam utrustning för tompalls- och fullpallshantering, sträckfilmning och produktmärkning.

intersystem inline

Animering

Layouter

Ladda ner i .dwg-format.
Ladda ner layouter (.DWG)

Referenser

Sverige

Oatly, Landskrona

Som producent av havrebaserade drycker och med tidigare erfarenhet av InterSystems palleteringslösningar så har Oatly investerat i en ny palleteringsanläggning för 5 linjer. Anläggningen bygger på 5 st ComPact 128 LF med gemensamt system för tompall, 3 st olika palltyper, och fullpallshantering samt sträckfilmning och pallmärkning.

Findus, Bjuv

Findus i Bjuv valde vår Inline uppställning med st ComPact 128 LF för att få oberoende palletering på respektive linje och på så sätt en hög tillgänglighet.
Systemet har utrustning för palluppriktning samt optisk pallkontroll.

Film

Lantmännen Unibake, Örebro

2013 sökte Lantmännen ny leverantör av palleterings utrustning och valet föll på InterSystem. Anläggningen är anpassas för 3 st olika palltyper och består av 4 st ComPact 128 LF samt 2 st sträckfilmare. All tompall och fullpallshantering sker på samma sida vilket möjliggör enkel åtkomst för operatören och ger en yteffektiv lösning anpassad mot lokalen.

Norge

Nortura, Tönsberg

Till Nortura i Tönsberg levererades under 2017 komplett ny anläggning som tar hand om all palletering när man går från returlåda till wa-låda. Anläggningen består av 4 st ComPact 128 LV samt 1 st ComPact 128 Multi. Totalt hanterar vi produkter från 6 st produktionslinjer. Sträckfilmning och pallmärkning är en integrerad del av systemet. Ett ganska omfattande transportsystem med vertikaltransportör hanterar godset från förpackningsmaskin till palletering.

Film