ComPact Max

En vidareutveckling av vår basmaskin Single. Kontinuerlig vändning av produkterna och dubbla inmatningsbanor möjliggörs höga kapaciteter med bibehållen yteffektivitet.

Utvecklingen går mot produktionslinjer med högre flöden och för att möta dessa krav har vi utvecklat ComPact Max. Högkapacitetspallastare för hantering av produktflöden på mellan 30-70 produkter/minut med höga krav på varsam hantering av produkten. ComPact Max bygger på erfarenhet från vår basmaskin men vi uppnår högre kapaciteter genom dubbla inmatningsbanor, kontinuerlig vändare samt ny inmatningsenhet. Maskinen är fortsatt yteffektiv och operatörsvänlig.

intersystem compact max

Animering

Layouter

Ladda ner i .dwg-format.

Ladda ner layouter (.DWG)

Referenser

Danmark

Arla Foods, Esbjerg

Arla i Esbjerg har sedan lång tid utrustning i form av pallastare från InterSystem. Under 2017 valde man i att investera i ytterligare 3 linjer från InterSystem. Dessa maskiner är utrustade med 180 graders produktvändare, lyft av pall i lastaläget, delat lastläggarbord samt kontinuerlig inmatningspusher för att möta kundens krav på kapacitet men även flexibilitet.

Saudiarabien

Binzagr CoRo, Jeddah

En av våra äldsta kunder, Binzagr CoRo, har under 2017 beställt ytterligare 2 st ComPact Max för att möjliggöra yteffektiv palletering, ca 4,7m2, med ett produktflöde på upp till ca 40 lådor/min.

Totalt har Binzagr CoRo 15 st linjer som palleteras med utrusning från InterSystem.

Sverige

Orkla Foods, Örebro

Under 2015 investerad Orkla i en palleteringslinje från InterSystem för palletering av bägare i tråg. Pallastaren, Typ ComPact Max, är utrustad med 90 graders produktvändare, lyft av pall i lastaläget samt kontinuerlig inmatningspusher. Tompalls och fullpallshanteringen sker via AGV på 2 nivåer.

Danmark

Arla Högelund, Högelund/Vojens

Arla Högelund tillverkar blåmögelost och en stor del går på export. InterSystem har levererat 3 st pallastare Typ ComPact Max som är utrustade med kontinuerlig produktvändare, lyft av pall i lastaläget samt kontinuerlig inmatningspusher. Tompalls och fullpallshanteringen sker via AGV på 2 nivåer.

Film