Palletering

I över 30 år har InterSystem varit en ledande aktör inom palletering med särskilt fokus på livsmedelsindustrin. Vi har levererat närmare 700 pallastare på tre kontinenter. InterSystem är en trygg partner som erbjuder projektering från förpackningsmaskin till lager, effektiv tillverkning med korta ledtider, snabb installation och drifttagning. Vi erbjuder även support och utbildning för våra kunders personal.

InterSystems utrustning är enkel att sätta upp och installera och är redo att byggas ut när produktionen kräver det. Våra pallastare är kompakta, yteffektiva och moduluppbyggda vilket gör att de kan anpassas för de flesta lokaler och förpackningslinjer. De är också användarvänliga och driftsäkra, vilket innebär ett minimum av underhåll och reparationer.

Produktflöden som hanteras på pall, både i lager och distribution kräver en väl fungerande palletering. Ett palleteringssystem från InterSystem håller hela vägen, oavsett om valet är Single, Inline, Multi eller Max.

Utöver pallastare tillverkar och levererar InterSystem även transportsystem för lättgods och pallhantering, vilket gör att vi kan erbjuda en komplett leverans med gemensamt styrsystem.

 

Lär känna InterSystems pallastare, en kompakt moduluppbyggd maskin som är yteffektiv, användarvänlig och enkel att bygga på om förutsättningarna förändras efter några år.

Maskinkonceptet och dess mjukvara kan lösa de flesta palleteringsutmaningar som förekommer i en verksamhet med tillverkning av konsumentprodukter.

Universalmaskinen
InterSystem palletering

Ett modernt palleteringssystem klarar hela flödet, från förpackningslinje till lager. Pallastaren ska enkelt kunna anpassas och ställas om för både korta och långa serier och klara nya förpackningsmaterial, förpackningslösningar, behov och flöden.

InterSystems pallastare är konstruerad för att klara flera olika typer av förpackningar. Lösningen är bland annat att vi inte lyfter produkterna och att konstruktionen tillåter stora avvikelser i produkternas mått och form. Pallastaren kan därför palletera radikalt olika typer av förpackningar helt utan omställningar eller verktygsbyten – och du kan göra produktbyten i en befintlig anläggning utan några manuella omställningar.

Drömmaskinen
Konceptet bakom pallastaren är smart, flexibelt och mångsidigt och klarar de flesta palleteringsutmaningar som du kommer att möta i en verksamhet med konsumentprodukter.

Pallastaren utgår från standardiserade modulmått, vilket gör att den är enkel att kombinera till nya koncept och lösningar. Även om du börjar med en fristående maskin, har du därför möjlighet att i framtiden förändra och komplettera med till exempel ett inline– eller multikoncept. Flexibilitet och yteffektivitet är fortfarande nyckelfaktorer, oavsett lösning.

Fyra uppställningar – oändliga möjligheter

Våra modulbaserade pallastare kan kombineras för att skapa oändliga möjligheter, läs mer om våra uppställningar nedan.

InterSystem Singel palleteringsmaskin

Single »

Fristående palleteringsmaskin som oftast hanterar ett enstaka produktflöde. Komplett enhet som oftast består av pallmagasin, produktbuffert, lastenhet samt pallplatser för färdig pallar. Single är vår basmaskin och grunden i varje uppställning.

 

InterSystem Inline palleteringsmaskin

Inline »

Flera singelmaskiner som kopplats samman med gemensamt bansystem för tompalls- och fullpallshantering. Möjliggör gemensam utrustning för pallmärkning och sträckfilmning till flera produktlinjer. Flexibel lösning som är enkel att bygga ut med ytterligare produktlinjer.

 

InterSystem Multi palleteringsmaskin

Multi »

Bygger på samma tekniklösning som singelmaskinen men med integrerat pallväxlingssystem för palletering av 2-3 produktlinjer i gemensam maskin. Kostnadseffektiv lösning om man kan acceptera att en maskin täcker flera linjer.

 

InterSystem ComPact Max

Max »

En vidareutveckling av vår basmaskin Single. Kontinuerlig vändning av produkterna samt pallyft möjliggör höga kapaciteter, fortfarande med en yteffektiv lösning.